Schoonheidsbehandeling

Schoonheidsbehandeling

Waarvoor gaat u naar de schoonheidsspecialiste? 

 

Omdat u huidproblemen heeft. Maar ook om de conditie van u huid te verbeteren. Als u uw gezicht eens echt goed wilt laten reinigen en scrubben. Uw wenkbrauwen wilt laten bijwerken. Misschien wilt u eens ontspannen in het toch al drukke hectische bestaan en uw behandeling combineren met andere behandelingen. 

 

Wat kunt u van onze behandeling verwachten? 

 

We starten met een goede huisanalyste. Vervolgens gaan we reinigen. Een onderdeel hiervan is vapozone. Vervolgens een scrubbehandeling waardoor uw huid de werkzame stoffen van het masker dat wordt gezet goed in zich kan opnemen. Hierna krijgt u een heerlijke massage en wordt de behandeling afgesloten met een kopje koffie of thee of een glaasje water.

Pedicure

Manicure.

 

Manicure betekend handverzorging. Een manicurebehandeling bestaat uit 2 delen: het verzorgen van de hand en het verzorgen van de nagels. Eventueel wordt uw oude nagellak verwijdert. Vervolgens worden de losse delen verwijdert die zich op de nagelplaat bevinden bij de nagelriem en de nagelwallen. Vervolgens wordt uw nagel in de door u gewenste vorm geveild. De nagels worden gepolijst. 

Uw nagels kunnen gelakt worden in de door u gewenste kleur of transparant. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor gellak welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten.

 

Pedicure.

 

Ingegroeide nagels en pijnlijke plekjes komen veel voor. Pedicure is het verzorgen van uw voet. Eventueel wordt uw oude nagellak verwijdert. Uw nagels worden geknipt en gevijlt en oneffenheden op de nagelplaat aan de nagelriem en de nagelwallen verwijdert. Daarna worden uw nagels gefreesd en gepolijst. Vervolgens wordt het overtollige eelt verwijderd, het verwijderen van eventuele likdoorns, en worden kloven en eeltranden behandeld. 

Als u het wenst kunnen uw nagels gelakt worden, transparant of een mooie kleur. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor gellak welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten. 

Micrordemabrasie

Microdermabrasie is een prachtige behandeling die niet meer uit de schoonheidssalon is weg te denken. Waarom is dat zo? Je ziet meteen resultaat van de behandeling. Je gezicht ziet er frisser uit. 

 

Wat is microdermabrasie eigenlijk?

 

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid  + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken (het micro aspect). Dit laatste gebeurt wel met de medische variant dermabrasie. Het slijpen, ook wel ‘peelen’ genoemd, van de huid gebeurt met kristallen van aluminiumoxide. Een misverstand is dat microdermabrasie een onaangename behandeling is. Omdat het op microniveau plaatsvindt is het tegengestelde juist het geval: het is een aangename behandeling, die nog effect heeft ook!

 

Welk effect heeft microdermabrasie op de huid?

 

Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone peeling. Microdermabrasie stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. De behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype: de huid zal er mooi, fris en gezond uitzien en glad en soepel aanvoelen. Grove poriën worden fijner, en fijne rimpels vervagen, net als oppervlakkige acne littekens, huidverkleuringen en andere tekenen van huidveroudering als pigmentvlekken.

 

Wat heeft de huid nog meer nodig?

 

Microdermabrasie alleen is niet voldoende; de cellen zijn dan aan het werk gezet, maar vervolgens moeten de cellen de juiste voeding krijgen. U kunt hiervoor gebruik maken van een goede dagcrème.

Microdermabrasie vanaf € 85

Wimper extensions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er na een week of drie een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst. 

 

Individuele (Regular) wimperextensions.

 

Deze individuele wimperextensions geven een prachtig subtiel resultaat en zijn zeer geschikt om wimpers te verdichten. Een REGULAR Extension bevat drie haartjes per bundeltje, en ziet er uit als één dikke wimper.  

 

Wimperplukjes.

 

Dit type wimperextensions wordt het meest verkocht omdat deze snel aan te brengen zijn (zo'n 30 minuten), lang blijven zitten en er gewoon prachtig uitzien! 

 

Deze wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn. 

 

Losse (One-by-One) wimperextensions.

 

De One-by-One losse wimperhaartjes geven absoluut het mooiste resultaat van alle wimperextensions. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 6 t/m 15 mm.Het aanbrengen van dit type wimperextensions duur ongeveer 60 minuten.

Kunstnagels

In onze salon kunt u terecht voor kunst nagels van acryl of gel.

Wij zijn gespecialiseerd in kunstnagels voor nagelbijtsters en nagelherstel ook voor de teennagel. 

U kunt kiezen uit natuurlijke nagels met eventueel nagelbed verlening. In overleg bepalen wij samen de vorm en de lengte.  U kunt de nagel naturel houden. Ook is lakken mogelijk met gewone lak of gellak. De laatst tijd maak ik wat minder French manicure maar wordt er veel gevraagd naar babyboom nagels. Dit zijn nagels met een natuurlijke overloop van roze naar wit. Hierbij heb je niet de scherpe overgang van roze naar de witte rand. 

Regelmatig behandel ik ook heren voor nagel herstel aan handen en tenen. Ik zet dan natuurlijke nagels die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. 

Wat is het verschil tussen acryl en gel? 

Acryl wordt anders aangebracht. Acrylnagels zijn een combinatie van vloeistof en poeder die door de nagelstyliste op de juiste manier gemengd moet worden waarnaar het aangebracht wordt op je nagels. Gel zit al kant en klaar in een potje, het is een stroperige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht wordt. Acrylvloeistof heeft een nare geur, gel is volledig geurloos. Bovendien wordt acryl vanzelf hard. Gel niet en zal uit moeten harden in een UV-lamp, dit kan soms een warmte reactie op de nagel geven. 

Wat moet ik kiezen? 

Wanneer kies je nou voor acryl en wanneer voor gel? De meeste van onze klanten kiezen voor acryl omdat het bekender is dan gel. Acryl is niet schadelijk omdat het sterk ruikt. Zowel Acryl al gel zijn chemische producten. Het kan zijn dat je een acryllaat allergie hebt kies dan voor gel Gel is wat flexibeler dan Acryl Sommige klanten hebben veel last van lucht onder hun kunstnagels, ook dan zullen wij kiezen voor gelnagels omdat gel over het algemeen beter hecht dan acryl. Maar werk je veel met de handen dan is acryl weer beter. 

Bij je eerst bezoek aan Mooi Enzo nemen we alles wat belang is voor een juiste keuze met jou door zodat jij de kunstnagels krijgt die het beste bij jou passen.

Gellak

Het is een product dat lijkt op nagellak. Het is een hybride, wat betekent dat de helft bestaat uit nagellak en de andere helft uit gel. Het product is dun en sterk genoeg om op dezelfde manier te worden toegepast als nagellak, maar het is uitgehard op een speciale wijze waardoor het een grote flexibiliteit en duurzaamheid heeft. Het heeft ook de ongelooflijke glans die alleen geassocieerd wordt met gelnagels.

Voor wie zijn gelnagels het meest geschikt?

Gelnagels zijn het meest geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels willen behouden. Eenmaal gezet ziet het resultaat er minimaal twee weken goed uit, vanaf dag 1 tot dag 14, maar zal het de nagelbedden niet beschadigen.

Hoe verschilt gellak van normale nagellak?

Typische nagellak droogt door verdamping, wat betekent dat de manicure meestal pas na 2 tot 3 minuten is uitgehard. Gelnagellak daarentegen droogt binnen enkele minuten met behulp van UV-licht. Je nagels zijn dus meteen helemaal droog. Daarnaast fungeert gellak als een geplastificeerde coating, die met name is geschikt voor een langdurige glans

Kun je gellak nagels thuis verwijderen?

Ja, dat kan zeker. Dit vereist wel het gebruik van 100% aceton. Zet uw nagels 10 minuten in de aceton. Je kunt ze ook bij onze salon laten verwijderen, maar dit brengen wij wel in rekening.

Als je de gellak l

Massage

Chocolate massage

Hot Chocolate massage

 


Chocolade is een natuurproduct dat vele toepassingen kent. De werking van chocolade op ons gevoel van welbehagen is reeds honderd jaar bekend.
Het bevat theobromine, een stof die ervoor zorgt dat Serotonine en Endorphine (gelukshormonen) in ons lichaam verhoogd worden.

De huid krijgt er anti-verouderingsimpulsen van; vermoeidheid verdwijnt en mentaal geeft het een flinke boost!

De hot chocolate massage is een massage die nog lang doorwerkt en waar je veel plezier van beleefd.

  Tijdens de massage wordt je een stukje pure cacao chocolade aangeboden voor de ultieme beleving!

Hot chocolate massage achterzijde | á 60 minuten | € 65,-
(rug-nek-schouders, armen-handen, achterkant benen, voeten, hoofd)

Hot chocolate massage voor- en achterzijde | á 90 minuten | € 120,-
(rug-nek-schouders, armen-handen, voor- en achterkant benen, voeten, buik, hals/decolleté, hoofd)


Houd er rekening mee dat het ondergoed vies kan worden van de massage olie 


Allas wat u zoek is hier

Prijzen

Gezichtsbehandeling
Basis
Compleet met schouder en nek massage 20 min.

Microdermabrassi 

In kuurverbond 3 behandelingen

In kuurverbond 5 behandelingen

In kuurverbond 10 behandelingen  

IPL-definitief ontharen
IPL oksels  8x                        €450
Onderbenen 8x                     €1000

Benen (volledig ) 8x.             €2300

Bikinilijk 8x.                          €684

schaanmstreek 8x.                 €985

wenkbrauwent+bovenlip 8x    € 524

rug     8x                               € 1300

Wimper extension
Nieuwe set ONE voor ONE.   € 50
Bijvullen per week.             €10
Plukjes.                              €30

gel
Nieuwe set
Opvullen
Verwijderen
gellac 
Manicure basis                          
Pedicure basis

 Verven
Wenkbrauwen     € 10

Wimpes.              € 10
Wenkbrauwenepileer€10
 

 wax 

brasilianwax € 50

bikini wax € 30

Oksel € 20

onderbenen € 30

 Bovenlip      €15

Massage

Rug 30min.  €35

lichaam60min €50

chocola massage 

Rug 30min €45

lichaam60min €60


€   40
€   35
€   15
€   25

€15

€25

 


€   50
€   95

 

€85

€238

€378

€756

  

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Mooi Enzo By Steff

Steffani 0685507897

herenstraat 11

2511 CZ Den haag 

 Facebook  Steffani Mooi Enzo